regional top image

Benelux

Core3dcentres® Benelux heeft als doelstelling de tandheelkundige sector te voorzien van een uitgebreid en een op maat gemaakt aanbod van producten en diensten. Ons productie centrum, gevestigd in Nederland te Maartensdijk, voorziet de tandarts praktijk of het tandtechnisch laboratorium, ongeacht de fase van het digitaliseringsproces waarin zij zich bevinden, van een ruim aanbod aan diensten en producten. Dit centrum is een productie centrum dat werkt met een aantal van de meest innovatieve frees machines beschikbaar op de huidige markt, en het is tevens de plek waar het merendeel van ons onderzoek en onze productontwikkeling plaatsvindt. Hiermee zorgen wij ervoor dat U altijd kunt rekenen op de beste producten en technologieën die de markt van vandaag de dag te bieden heeft.

Samenwerken met Core3dcentres® Benelux is makkelijk, ongeacht de fase van het digitaliseringsproces waarin U zich bevindt. De nieuwkomers in de digitale wereld voorzien wij van speciale hulpverlening met scannen en ontwerpen door middel van een waterdicht ontwerp goedkeuringsproces. Doordat wij verschillende scan en-CAD systemen aanbieden, ondersteunen wij onze partners bij de selectie van de beste opties voor een naadloze aansluiting op hun budget, ondernemingsvorm en rendement. Voor de reeds gevestigde digitale laboratoria met een open CAD systeem, biedt Core3dcentres® Benelux toegang tot een full-service laboratorium portfolio van restauratieve mogelijkheden. De gevestigde digitale laboratoria met zelf frees mogelijkheden voorzien wij van een compleet aanbod aan implantaat componenten en restauratieve materialen, en tevens de mogelijkheid om complexere steggen te frezen en aanvullend freeswerk voor minder gangbare materialen over te nemen.

De nieuwe cursusdata voor de Core3daCADemy zijn bekend, klik hier voor meer informatie.

New Products:

vita suprinity vita enamic


VITA SUPRINITY

VITA SUPRINITY, a new generation of glass ceramic material. Using an innovative manufacturing process the glass ceramic is enriched with zirconia for dental CAD/CAM applications for the fabrication of inlays, onlays, crowns and anterior and posterior single tooth restorations on implant abutments.

more information >


VITA ENAMIC

The first hybrid ceramic with a dual network structure, optimally absorbs the occusal forces. VITA ENAMIC is the first dental ceramic with a dual network structure. Combining the positive properties of both ceramic and composite materials this offers the perfect combination of stability and elasticity.

more information >

MENU