services image

Services

Core3dcentres® is het eerste bedrijf dat de complete digitale workflow ondersteunt. Door een heldere visie van het groter geheel, heeft het bedrijf de verschillende technologieën samengebracht en opereert als een open platform. Zij bieden oplossingen aan die een digitale workflow garanderen voor iedereen in de tandheelkundige markt. Door te investeren in de nieuwste technologieën, kunnen we de kosten verlagen en bieden wij u het grootste aanbod van de beste producten en materialen.

Core3dcentres® lost uw vragen op rondom de intra-orale scanner en de overdracht van gegevens. Wij helpen uw laboratorium bij de overgang naar de ontvangst van digitale gegevens en de productie van restauraties zonder te hoeven investeren in dure software of apparatuur.

Praktijk of Lab digitalisatie – introduceer intra-oraal of lab scannen in uw praktijk of lab en vind de perfecte scanner oplossing voor u.


Praktijk-Lab Oplossingen

Scan en Design service – Stuur ons uw modellen of digitaal bestand` toe en wij maken het design voor u.

Frezen -  Stuur ons uw modellen of digitaal bestand toe. Core3dcentres® gebruikt de meest innovatieve medische productie technologie voor de productie van restauraties, modellen en toebehoren. Van kroon en brugwerk tot steggen, splints, tabletops, individuele afdruklepels, positioning guides en boormallen. Core3dcentres® maakt gebruik van het grootste assortiment aan materialen in de markt inclusief metalen, niet-metalen en materialen voor tijdelijke oplossingen.


  • Core3dcentres® heeft de grootste implantaat bibliotheek ontwikkeld welke volledig goedgekeurd en ondersteund wordt door 3shape.
  • Customized Abutments
  • 3D Print services – productie van geprinte modellen
  • Lab scanner en software distributeur
  • Freesmaterialen 
  • Brightsquid Dental Link
  • Onderzoek en Ontwikkeling – Wij doen al het O&O en investeren in de beste machines om ervoor te zorgen dat u debeste oplossing heeft voor uw bedrijf en de beste producten.
  • Continu technische ondersteuning - Wereldwijde aanwezigheid maakt het mogelijk de benodigde kennis te delen en daardoor aan top te staan van de nieuwste ontwikkelingen. Lokale ondersteuning maakt het mogelijk te voldoen aan de wensen van uw regionale klanten.
  • Core3daCADemy - Wij bieden een groot scala educatie aan om u te helpen, ongeacht de fase van het digitaliseringsproces waarin u zich bevindt. In onze eigen Core3daCADemy cursusruimte worden trainingen gegeven door interne en externe referenten uit de branche. Naast ons grote aanbod van cursussen vinden wij het ook belangrijk om onze kennis met u te delen. Gedurende het jaar wonen we een verscheidenheid aan seminars en workshops bij, georganiseerd door externe organisaties alsmede die van ons zelf, zoals bijvoorbeeld onze gebruikers­dagen of deelname aan dentale beurzen. Onze seminars en workshops geven u de mogelijkheid om presentaties en hands-on technische demonstraties van belangrijke opinieleiders en technische experts te verkrijgen.
  • Maak gebruik van ons Global Marketing team. Naast dat zij zich bezighouden om u te informeren en op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden kunnen zij u ook helpen en voorzien van marketingmateriaal om u te ondersteunen en uw klanten te informeren.

 

 

MENU